Skip to content

Filmhuset

Kära gäst.

Välkomna!

Lunch & Café

Till vardags serverar vårt kök fantastiska luncher med mycket vegetariskt, kött, fisk och ett stort salladsbord. Så långt det är möjligt använder vi närodlade råvaror och vi anpassar menyer efter säsong. Våra luncher är mycket välbesökta så ett tips är att komma tidigt eller något senare, lunchen serveras vardagar kl 11:00-14:00.

Vårt lilla café ligger i hjärtat av restaurangen på entréplan där vi i samarbete med Zoegas serverar vårt egenrostat kaffe, lättare fika, sallader, samt ett härligt sortiment med godsaker och fullständiga rättigheter så som öl och vin.

Restaurangen är fullt anpassad till de rådande restriktionerna där vi har avstånd mellan borden, handsprit på varje station samt markörer på golven som underlättar gästerna att hålla avstånd.

Under rådande omständigheter så har vi följande öppettider i Cafét med begränsat utbud.

ÖPPETTIDER 

Måndag – Fredag kl 10:00 – 16:00

 

TAKE AWAY

Har du bråttom eller är på språng? Låt inte tiden sätta stopp för en god vällagad lunch, vi erbjuder   take-away varje dag från vår fantastiska lunchmeny. Du kan givetvis ringa eller maila oss och beställa lunchen i förväg. 

Välkomna 

 

SOCIAL DISTANCE AFTERWORK FRIDAY FUN

 

Avsluta veckan på bästa sätt med vår populära After Work

“Varje fredag öppnar vi upp baren”

SÄSONGSPREMIÄR FREDAG 20 AUGUSTI

Vi erbjuder after work-priser på såväl dryck som mat och stämningshöjande musik i en stämningshöjdande miljö. 

Glas Vin Rött/Vitt/Rosé från 69:-

Glas Prosecco från 69:- 

Veckans flasköl 33 cl 39:-

Veckans flasköl 50 cl 50:-

Cocktails från 99:-

Alkoholfria alternativ från 19:-

Pizzor från 99:-

Chark och ostbricka 99:-

Salladsbowl 99:-

Bordsbokning afterwork@filmbarbistro.se

Följ oss i sociala medier.

Festlokalen

Den exceptionella restaurang- och evenemangslokalens panoramafönster bjuder på fantastisk utsikt mot Gärdets ängar som är smått magisk. Den sluttande entrén lyses upp med röd klassisk neonbelysning vilket ger ett unikt välkomnande med filmpremiärkänsla för era gäster. Här kan ni mingla upp till 400 personer och vi dukar för upptill 280 sittande middagsgäster så lokalen är perfekt för alltifrån galamiddag, företagsfest, jubileum, era mingelevent och produktlanseringar eller varför inte en bröllopsfest!
 
Förutom detta har Filmhuset även en rymlig foajé som gör att lokalerna bjuder på en enorm flexibilitet – här genomför vi alltifrån galapremiärer och förhandsvisningar till konferenser, möten, evenemang och kickoffer.
 
Låt oss visa dig hur Filmhuset kan skräddarsys för alla de evenemang ni kan tänka er!

Skönt att äta grönt

Hos oss kan du äta gott och ha ett gott samvete, vi lägger stor vikt vid klimat och miljö och har ett ständigt pågående miljöarbete. Vi kräver av alla våra leverantörer att de skall ha ett väl utarbetat miljöprogram och arbetar nära dessa för att tillsammans bli ännu bättre.

Vi utsläppsberäknar all vår mat tillsammans med Klimato och klimatkompenserar denna till 110 % genom FN-godkända projekt. Vårt takeawaymaterial är återvinningsbart och framtagit tillsammans med Duni och deras produktsortiment EcoEcho. Vi strävar efter att använda minimalt med kemikalier i vår verksamhet och lägger stor vikt vid vegetariskt mat – hos oss ska det vara skönt att äta grönt!

Om oss

Vi har sedan hösten 2016 drivit restaurangen på Filmhuset i Stockholm och haft alltifrån premiärfester för såväl svenska som internationella filmer & serier, till disputationsmiddagar, konferenser, Bar Mitzvah, Julbord m.m.

Vi , Per, Jonathan, Martin & Nassos, har tillsammans mer än 25-års erfarenhet med såväl restaurang, evenemang och catering. Vår drivkraft är värdskapet, stoltheten över vad vi serverar samt att värna om, och respektera råvaran.

Det är med stor glädje vi önskar er hjärtligt välkomna till oss på Créme Filmhuset !

Våra menyer 

NJUT AV GOD MAT OCH DRYCK TILLSAMMANS MED OSS PÅ Crème.

Njut av härliga luncher, möten och festligheter där svenska och internationella filmpersonligheter huserat sedan sjuttiotalet. Crème Filmhuset har behållit samma interiör sedan starten och vi är därför också glada att kunna erbjuda lokalen för större sällskap och fester. Kontakta oss eller ring så berättar vi mer och vår spännande lokal.

Från tidig morgon till kväll

Kontakt

Adress

Borgvägen 1
115 53 Stockholm

E-post

info@filmbarbistro.se

Telefon

+46 (8) 666 36 66

Öppettider

Måndag - Fredag
10:00-16:00 med Afterwork fredagar 16:00-20:00

Lunch
Måndag - Fredag
11:00-14:00
Lördag - Söndag
Stängt

Övriga tider enligt överenskommelse

boka bord