Crème catering 

Slappna av så tar vi hand om mat, planering och servering för din fest.

Med Crème Catering tar vi ett helhetsgrepp om din tillställning – oavsett storlek.

Bild10

För din tillställning på ditt vis

Njut tillsammans med dina gäster och låt oss fixa allt det andra. Vi har fullständiga rättigheter och hjälper gärna till med att komplettera maten med val av dryck. Vill du ha fest hemma hos dig kan vi optimera kvällen efter dina förutsättningar – om tillställningen istället ska ske på lokal så har vi tillgång till många härliga festlokaler i Stockholm med omnejd.

I vårt sortiment finner du eleganta snittar, lyxig mingelmat, fräscha smørrebrød och läckra desserter. Dessutom kryddar vi vårt utbud med säsongsbetonade menyer och smaker.

Bild3

Maten är festens röda tråd

Vi arbetar hårt för att din upplevelse med oss ska bli något utöver det vanliga – och att du kommer tillbaka Crème. Vi arbetar alltid med de bästa av råvaror – såväl lokalt som internationellt, och uppdaterar kontinuerligt våra menyer. Din och dina gästers smakupplevelser är vår drivkraft – vilket faller sig naturligt då vi brinner för både mat och människor.

Vill du äta mingelmat och tilltugg för avslappnat umgänge eller kanske en trerätters för 50-årsfesten,  eller kanske både och? Låt oss planera tillsammans så blir din tillställning precis så unik och fantastisk som du drömmer om.

Catering­flexibilitet som få andra

Med populära Crème Nybrogatan, Crème Bistro och Filmhusets kan vi erbjuda en cateringflexibilitet som få andra.

Med tre kök och full bemanning hjälper vi er, oavsett storlek och typ av förfrågan. Från läckra frukostmackor och konferensluncher till elegant mingelmat och exklusiva trerättersmenyer.

Låt er väl smaka!

Bild30
Creme_Logo_White
  1. mån - tis
  2. ons - tor
  3. fre
  4. lör