Event

Dags för kick-off med företaget, födelsedagsfirande eller någon annan slags tillställning? Vi har arbetat med catering och event sedan 2001 och har menyer, personal och lokaler för alla typer av fester – alltifrån chambre séparée-middagar, styrelsemöten och afterwork till företagets julfest och såväl privata högtider!

FUJI6350

Med Crème Event tar vi ett helhetsgrepp om din tillställning – oavsett storlek. Vill du ha fest hemma hos dig med enkla snittar kan vi optimera kvällen efter dina förutsättningar – om tillställningen istället ska ske på lokal med trerätters-sittning så har vi tillgång till många härliga festlokaler i Stockholm med omnejd. Vi vill höra era önskemål och utifrån det skapa ett förutsättningslöst möte – bara fantasin sätter gränsen! 

Bild30

Låt oss hjälpa er att skapa smakfulla mat- och dryckesupplevelser, stilfulla lokaler och arrangemang och inte minst oförglömlig underhållning. Minnesvärda tillställningar är de som speglar er vision. Där även de små detaljerna inkluderats. Vi jobbar för att underlätta stora som små detaljer på er tillställning. Låt oss avlasta er, så skräddarsyr vi er dröm-tillställning tillsammans. 

Om du saknar eller såvida funderar över något är du mer än välkommen att kontakta oss med frågor, tankar och idéer.

Creme_Logo_White
  1. mån - tis
  2. ons - tor
  3. fre
  4. lör